Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Засідання творчої експертної групи «Берегиня»

Почався новий навчальний рік, покликавши викладачів до плідної праці та творчих перемог. Вересень для педагогів завжди дуже насичений різноплановою роботою: треба опрацювати навчальні програми, скласти плани уроків, графік конкурсів і багато-багато іншого.

06.09.2018 року відбулося перше у цьому навчальному році засідання творчої експертної групи викладачів української мови та літератури в Запорізькій області «Берегиня» у стінах Науково-методичного центру, членом якої є Антонова О.М. На засіданні виступили методист НМЦ ПТО Четверякова Л.І., голова творчої групи Кокіна І. А., які проаналізували роботу викладачів у минулому навчальному році, ознайомили присутніх із графіком конкурсів, конференцій, основними напрямами і формами роботи. Членами групи були обговорена подальша теоретична та практична робота над методичною темою, складені календарно-тематичні плани для 1-х курсів з української мови, української та зарубіжної літератури.

Такі зустрічі з колегами-однодумцями завжди додають творчої наснаги, допомагають у вирішенні робочих питань, дарують позитивні відчуття і спонукають до неймовірних звершень!

/Files/images/2018-2019__semestr/IMG-7857af4daa717b34afacee004c595384-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.