Підписатися на RSS

Засідання творчої експертної групи «Берегиня»

Почався новий навчальний рік, покликавши викладачів до плідної праці та творчих перемог. Вересень для педагогів завжди дуже насичений різноплановою роботою: треба опрацювати навчальні програми, скласти плани уроків, графік конкурсів і багато-багато іншого.

06.09.2018 року відбулося перше у цьому навчальному році засідання творчої експертної групи викладачів української мови та літератури в Запорізькій області «Берегиня» у стінах Науково-методичного центру, членом якої є Антонова О.М. На засіданні виступили методист НМЦ ПТО Четверякова Л.І., голова творчої групи Кокіна І. А., які проаналізували роботу викладачів у минулому навчальному році, ознайомили присутніх із графіком конкурсів, конференцій, основними напрямами і формами роботи. Членами групи були обговорена подальша теоретична та практична робота над методичною темою, складені календарно-тематичні плани для 1-х курсів з української мови, української та зарубіжної літератури.

Такі зустрічі з колегами-однодумцями завжди додають творчої наснаги, допомагають у вирішенні робочих питань, дарують позитивні відчуття і спонукають до неймовірних звершень!

/Files/images/2018-2019__semestr/IMG-7857af4daa717b34afacee004c595384-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.