Підписатися на RSS

ПРОФЕСІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ

Професійний тиждень — це одна з форм роботи, що поєднує колективну, індивідуальну, практичну діяльність педагогів, спрямована на підвищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.

Доказом цього є тиждень професійної майстерності «Слюсар з ремонту автомобілів» та «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», що пройшов згідно єдиного методичного плану в ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей». У ньому взяли участь такі групи: 16т2, 15т3, 19СТУ, 17т1. Розпочався тиждень 03.12. урочистою лінійкою, на якій ведучі розповіли про значення слюсарної справи у сучасному житті, ознайомили з планом роботи та вимогами. Також була організована виставка спеціальної технічної літератури.

04.12. викладачами спецдисциплін Панченком В.Ф. та Хмарою А.В. були проведені відкриті уроки, які пройшли на високому та достатньому професійному рівні.

У четвер 06.12. був проведений конкурс професійної майстерності, який містив такі етапи: теоретичний та практичний.

Майстери виробничого навчання Похнатюк Р.Ю., Лактіонов А.В., Покайло В.М., Сергєєв В.С. провели комплексне відкрите виробниче навчання 07.12 у групі 17т1 на тему «Обпилювання. Нарізання різьби. Заточка сверла. Сверління». Присутні дали схвальні відгуки, а саме: оптимальне поєднання розумової та активної діяльності учнів, постійний зв’язок із потребами життя, розвиток навичок самостійної роботи, правильна організація робочих місць тощо.

Підведення підсумків відбулося на лінійці 10.12. Грамотами були нагороджені учні, які брали активну участь у проведенні тижня,а також відзначені переможці: за I місце – Ваховський О.( гр.16Т2), II місце – Вікарюк І. (гр.15Т3), III місце – Цоколенко Б.( гр.16Т2).

Сплановані заходи дали змогу викладачам та учням визначити рівень підготовки, якість набутих знань і професійних компетентностей. Цикл заходів, проведених у межах професійного тижня, був спрямований на поглиблення зв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчанням. Учні нашого навчального закладу отримали велике задоволення від цікаво проведених заходів, ще раз переконалися, що улюблена професія – ключ до щасливого майбутнього.

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.