Підписатися на RSS

ДЕНЬ МІСТА 2018

День міста – щорічне свято практично всіх міст. Зазвичай це один з наймасовіших міських свят, що відзначається з розмахом. 22 вересня святкували і вільнянці: 178 – річницю утворення міста Вільнянська та 75- річницю визволення міста від нацистських окупантів Тут було цікаво всім: як дорослим, так і дітям.

Вільнянський професійний ліцей прийняв участь у виставці кондитерських виробів «Кулінарний майстер клас – від Вільнянського професійного ліцею».

Учні випускної групи «Кухар. Кондитер» та майстри виробничого навчання Колодійчук Т.М, Гузенко Т.С прийняли найактивнішу участь у цьому заході. Вони презентували свою “смачну” професію в найкращому ракурсі. Від приготованого розмаїття товару у покупців розбігалися очі: тут були торти, тістечка, капкейки, пряники, весільні «дивні», гарбузова каша, приваблювали людей і інші «шедеври»: запечена свиняча голова, риба фарширована, шашлики, люля-кебаб. Завзяті продавці: учениці 4 курсу Литвиненко Діана та Чепель Олеся навперебій розхвалювали та пропонували свій товар, тому торгівля йшла жваво. І продавці і покупці залишилися задоволені!

/Files/images/2018-2019__semestr/21.jpg

/Files/images/2018-2019__semestr/21сентября.jpg

/Files/images/2018-2019__semestr/22.jpg

/Files/images/2018-2019__semestr/22_сентября.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.