Підписатися на RSS

УРОК УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

23 лютого у гр. 15т2 пройшов відкритий урок з української мови, підготовлений вчителем Антоновою О.М. на тему «Фразеологія». Урок був проведений на високому рівні, вчитель використовував різноманітні методи навчання (асоціативний кущ, так-ні, складання відповідностей, пошук пари, вибірковий диктант). Доцільно були застосовані і технічні засоби, що допомогли унаочнити, систематизувати навчальний матеріал. Велика увага на уроці зверталася на розвиток мовлення учнів, орфографічну грамотність. До уроку вчителем був розроблений роздатковий матеріал.

Присутні відмітили такі позитивні моменти проведеного уроку: дотримання структури уроку, правильний розподіл часу, велика активність учнів та їх контакт із учителем, професійне спрямування підібраних завдань, системність у роботі.

Спілкування та обмін досвідом між викладачами має велике значення, дає змогу не лише набувати новий досвід та знання, а й перевіряти їх на практиці, з кожною новою зустріччю удосконалювати спільні напрацювання, розвивати професійні компетенції.

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.