Підписатися на RSS

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД ДІВЧАТ ПТНЗ

Фінальні змагання обласного етапу Спартакіади України з настільного тенісу серед дівчат ПТНЗ.

Результат, якого не очікували суперники і на який мала надію наша команда.

Команда дівчат нашого ліцею у складі Волкової Люби, Чепель Олесі, Чумак Анастасії, Форкаш Дар’ї приїхали в «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей», де зібралися вісім кращих команд ПТНЗ м.Запоріжжя в якості чергової, так собі команди. Жоден суперник на нас не звертав уваги, навіть тоді коли наші дівчата обіграли в першій зустрічі команду ліцею водного транспорту. Після другої перемоги над командою минулорічних призерів, у суперників почали з’являтися питання, чому фаворити змагань опинились в ролі переможених? Третя перемога надала нашим дівчатам більшої впевненості і надії на те, що можна потрапити в призери і до цього залишився один крок – ще одна перемога. І вони цей крок зробили. Чотири перемоги на 80% давала надію на третє призове місце.

Наперед забігаючи, хочеться сказати, що наші дівчата на змаганнях були дійсно командою. Якщо програвала Волкова Люба (перша ракетка), то за справу бралися Чепель Олеся (друга ракетка) та Чумак Настя (третя ракетка) і своїми перемогами приносили загально-командну перемогу. Навіть запасна Форкаш Даша в перервах виходила на розминку і прохала дати їй зіграти, бо вона також готова допомогти команді. Коли хтось з команди програвав, інші додавали свої бали для отримання загальної перемоги. Таким чином поступово крок за кроком наші дівчата перемогли п’ять ліцеїв з м.Запоріжжя і наблизились до своїх головних суперниць, щорічних призерів та багаторічних чемпіонів області, команди з ліцею моди та стилю, де навчаються майже тисяча учнів, в основному дівчата, і зрозуміло, що в них команда завжди сильна. Але не встояла їхня перша ракетка проти нашої 2 : 0- перемогла Волкова Люба. Нажаль цього разу не змогли виграти наші друга та третя ракетки, чи то фізичних сил недостатньо, чи морально вольових, але треба сказати чесно суперник був дійсно сильніший.

Друге місце було забезпечене, не дивлячись на те, що ще одна, сьома гра попереду. До речі її теж наша команда виграла.

І ось вам маєш «Вільнянський професійний ліцей»: з результатом шість перемог і одна поразка посіли друге місце в цих змаганнях, а також Волкова Люба отримала запрошення в збірну Запорізької області для участі в Спартакіаді України в місті Чернівцях.

Нажаль на наступний рік не зможуть прийняти участь в змаганнях Чепель Олеся та Чумак Анастасія, вони в наступному році отримують дипломи дуже потрібних людям професій кухар, кондитер і підуть хто далі навчатись, отримуючи вищу освіту, а хто влаштується працювати, це буде вже їхній вибір. В будь-якому випадку ми вдячні їм за те, що вони навчаються у нас і допомогли нам отримати таку важливу перемогу в спортивних змаганнях.

Адміністрація ліцею дякує всій команді за їхню старанність і обов’язково преміює кожну з учасниць команди, а також має надію, що на місце випускниць прийде надійна зміна, яка буде не тільки добре навчатись, а й приймати участь в спортивному житті нашого ліцею.

/Files/photogallery/1338/IMG_20180208_125430.jpg

/Files/photogallery/1338/IMG_20180208_125821.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.