Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

НОВИЙ РІК

Закінчення 1 семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких чекають і учні і педагоги, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Напередодні канікул 26 грудня 2017 в ліцеї пройшло Новорічне свято. Усі отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили кмітливість, увагу та спритність. У всіх був чудовий і радісний настрій. Учні груп 14Т3, 16Т1, 18К2 довели, що сучасна казка, це не лише казка, а реальні новорічні історії, які досить часто трапляються у нашому житті.

Рогожкіна Настя, Барабан Ксена, Волкова Любов подарували слухачам чудові новорічні пісні. А скандальні бабці Параска та Палажка (у виконанні Волкової Любові та Федорченко Анни) на новорічній сцені помирилися. І навіть нечиста сила у виконанні Шимановського Максима та Малярік Алесі не зіпсували гостям настрою.

Ведучі новорічного свята Ізюменко Ірина та Яковчук Андрій підтримували святковий настрій , проводили конкурси, вікторини.

З Новим 2018 роком і Різдвом Христовим!!!

Хай щастить Вам у всьому!
Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.