Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

18 жовтня на базі ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей» відбувся обласний семінар-практикум викладачів української мови та літератури. На початку семінару перед викладачами виступила заступник директора Малахова О.О., яка розповіла про тенденції розвитку закладу в сучасних соціально-економічних умовах.

Викладач української мови та літератури Антонова О.М. провела відкритий урок на тему «Повість Ольги Кобилянської «Земля». Образи та символи твору. Трагедія братовбивства». Урок отримав схвальні відгуки присутніх. Зокрема було відзначено активну роботу учнів, методично вмотивоване використання ІКТ, різноманітність методів, роботу над формуванням життєвих компетентностей учнів.

Після обговорення уроку присутні були ознайомлені із доповіддю викладача української мови та літератури ДНЗ «Дніпрорудненський ПЛ» Вітковської Л.С. Доповідач розповіла про практичне застосування ІКТ для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках, продемонструвала приклади з власного досвіду, дала список інтернет-ресурсів на задану тему.

Учасники семінару із задоволенням взяли участь у тренінгу «Крок до майстерності», який провела методист ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей» Шулякова Л.Ю. Присутні обговорювали різні педагогічні ситуації, ділилися досвідом у вирішенні проблем, переглянули презентацію на тему «Рецепт хорошого уроку». Треба відзначити теплу та приязну атмосферу, яка панувала на цьому занятті, всі учасники були активними і доброзичливими.

Методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л.І. ознайомила учасників семінару із проведенням мовно-літературних конкурсів у 2017-2018н.р., а керівник експертної творчої групи викладачів української мови та літератури Кокіна І.А. розповіла про особливості викладання української мови та літератури в 2017-2018 н.р.

Дякуємо всім учасникам семінару за цікаву роботу та плідну співпрацю. Бажаємо освітянській громаді творчого потенціалу і професійних амбіцій!

/Files/photogallery/1348/SDC13781.JPG

/Files/photogallery/1348/SDC13775.JPG

/Files/photogallery/1348/SDC13832.JPG

/Files/photogallery/1348/SDC13816.JPG

/Files/photogallery/1348/SDC13777.JPG

/Files/photogallery/1348/SDC13825.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 434

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.