Підписатися на RSS

Зустріч з прикордонниками

"З кордонів починається країна
Земля Вітчизни - з різних берегів.
З пісень - свята. Любов до України.
А з мудрості - відсутність ворогів"

19 травня 2017 року відбулася зустріч з представниками прикордонних військ: начальником відділу прикордонної служби м.Запоріжжя майором Фуксом Дмитром Богдановичом, заступником начальника відділу з персоналом прикордонної служби м.Запоріжжя капітаном Даніловим Вадимом Миколайовичем та членом районної ради ветеранів прикордонних військ Вільнянського району Тандурою Олегом Миколайовичем.

Завжди раді в нашому ліцеї людям, які приходять розповісти про свою професію. Під час зустрічі ліцеїсти дізналися від працівників прикордонної служби про історію заснування прикордонної охорони, про свої повсякденні робочі будні, про переваги служби, адже охорона кордонів завжди була завданням актуальним для будь-якої країни.

Впевнені, що ця зустріч є надзвичайно важливою, адже прийде час, коли молоде покоління, наші випускники стануть на охорону своєї країни, своєї родини та власного майбутнього.

У процесі спілкування панувала дружна та тепла атмосфера. Всі отримали задоволення від зустрічі та побачили приклади мужності та надзвичайної сили духу наших охоронців кордону.

Також адміністрація ліцею та учні висловлюють щиру подяку члену районної ради ветеранів прикордонних військ Тандурі Олегу Миколайовичу за організацію цікавої зустрічі та виховання своїх внуків, випускників нашого ліцею, учасників АТО Нечипоренка Андрія та Нечипоренка Владислава.

/Files/photogallery/1329/SDC13548(1).jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13552.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13550.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13560.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13562(1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.