Підписатися на RSS

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2017

28 квітня 2017 року наш ліцей гостинно відчинив двері для майбутніх абітурієнтів. Профорієнтаційний захід День в ідкритих дверей проведено з метою допомогти юнакам і дівчатам обрати свій шлях професійного зростання у житті, ознайомити з матеріально-технічною базою ліцею, умовами вступу та навчання.

Для майбутніх вступників 2017 року ліцей презентував найбільш популярні професії, які завжди користуються попитом на ринку праці. В заході прийняли участь всі учні ліцею та учні загальноосвітніх шкіл м.Вільнянська.

Гості мали змогу зустрітися з педагогічним колективом ліцею, оглянути навчально-виробничі майстерні, лабораторії, кабінети в яких проводяться уроки теоретичної та професійно-практичної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників, взяти участь у проведенні майстер-класів.

Учні професії "Кухар. Кондитер" презентували свою професію як найкращу. Приготували для гостей смачні кондитерські вироби: печиво, тістечка, кекси. Гості мали можливість самостійно прикрашати смаколики, а потім ними пригоститися.

День відкритих дверей пройшов у дружній, доброзичливій атмосфері, залишивши приємні враження як в гостей, так і в господарів свята.

/Files/photogallery/1329/SDC13494.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13515.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13506.jpg

/Files/photogallery/1329/SDC13508.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.