Підписатися на RSS

Єкскурсія на Запорізький титано-магнієвий комбінат

З метою організації проходження практики та подальшого працевлаштування, налагодження партнерських зв’язків 05 квітня 2017 року організовано екскурсію учнів ДНЗ «Вільнянський ПЛ» на ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат». У ході заходу учні відвідали музей комбінату, познайомилися з його славною 82-річною історією, творчими здобутками. Під час проведення вікторини продемонстрували свої знання та найкмітливіші отримали подарунки (Мицький О., учень групи 23С3, Півоваров Ю., учень групи 18СТу ).

У рамках соціального партнерства учні ліцею прослухали вступну лекцію з професій «Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст», яку провів інженер відділу кадрів і підготовки персоналу О. Піроженко, пройшлися виробничими цехами комбінату та дізналися про особливості працевлаштування на ТОВ «ЗТМК».

Даний захід дає можливість учням ліцею визначитись із вибором свого професійного становлення та покращити необхідні компетенції.

/Files/photogallery/1329/IMG_2656.jpg

/Files/photogallery/1329/IMG_2663.jpg

/Files/photogallery/1329/IMG_2667.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.