Підписатися на RSS

Святкування "Дня фізичної культури та спорту"

У нашому ліцеї з самого початку навчального року розпочалися не тільки заняття, а й підготовка до святкування «Дня фізичної культури та спорту», який з цього року буде завжди відзначатись 10 вересня.

В традиціях ліцею цього дня проводиться «День здоров’я», під час якого всі учні разом з колективом ліцею виїжджають на природу, де кожна група готує собі на вогнищі смачні страви, розважаються, займаються спортом, а взагалі відпочивають, знайомляться з першокурсниками спілкуються між собою в невимушеній атмосфері.

У програмі відпочинку були заплановані змагання під назвою «Козацькі розваги». Учні кожної групи обирали свій загін козаків з назвою та девізом і відряджали їх на змагання з іншими загонами.

Весело та цікаво проходили змагання під назвами: «Як козаки через річку переправлялись», «До бою готувались», «Ворога знищували», «Дротики кидали», «Силою мірялись» та інші конкурси. В деяких конкурсах прийняла участь і команда викладачів та майстрів виробничого навчання ліцею.

Група кухарів дівчат теж показала, що вони також вміють і через річку переправлятись, і навіть ворога знищувати. А після всіх цих змагань – час обіду та вільного відпочинку дуже доречний, поки суворе, але справедливе журі підраховує бали, які набрав кожен загін та з’ясовує хто переможець.

І ось результати спортивних змагань: перше місце посів загін групи першокурсників 18СТУ, друге місце – загін групи третього курсу 23С3, а третє – другого курсу 14Т2. Всі групи були нагороджені грамотами та цінними призами, бо в цей день весь колектив ліцею був переможцем. Тому, що під час свята «Дня фізичної культури та спорту», всі хто прийняв активну позицію по відношенню до спорту і провів цей день з користю для здоров’я – вже є переможцями.

І тому весь учнівський та педагогічний колектив ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей» є переможцем і бажає всім таких же перемог, здоров’я, щастя, успіхів та миру. Вітаємо всіх зі святом «Дня фізичної культури та спорту»!

Кусовський О.А., (керівник фізичного виховання)

/Files/photogallery/1327/P1150344.jpg

/Files/photogallery/1327/P1150378.jpg

/Files/photogallery/1327/P1150428.jpg

/Files/photogallery/1327/P1150643.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.