Підписатися на RSS

ПРОФЕСІЙНЕ ЖИТТЯ

Ось і завершується ще один захоплюючий і цікавий навчальний рік в нашому навчальному закладі , в якому учні отримують не тільки повну середню освіту, а й пізнають ази своєї обраної професії. Вже традиційно в квітні-травні кожного року на базі нашого навчального закладу проводяться конкурси професійної майстерності серед учнів з професій: «Кухар», «Слюсар з ремонту автомобілів», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Метою конкурсів є підвищення професійної підготовки, розвитку творчої активності учнів, удосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників, популяризації професії серед молоді. Вони сприяють підготовці учнів до максимальної реалізації своїх знань, вмінь та навичок в умовах сучасного виробництва.

Кожен конкурс складається з теоретичного туру, в якому учні демонструють свої знання з предметів професійно-теоретичної підготовки у вигляді тестів із застосуванням комп’ютерів та практичного етапу – це практичні завдання, що відповідають вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики певної професії та розряду.

У конкурсі на кращого з професії «Слюсар з ремонту автомобілів» брали участь по 4 учасники з груп II курсу та СТу. Хлопці демонстрували знання теорії та вправно виконали практичне завдання. Переможцями за результатами двох турів стали і посіли призові місця: I-е місце – Козуб Данил (група 23С2); II -е місце – Дем’янов Володимир (група 23С2); III-є місце – Корчагін Олександр (група 23С2).

У конкурсі на кращого з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування » взяли участь по 4 учасники з груп I-III курсів по підготовці з спеціальностей «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування». Хлопці також продемонстрували знання теорії та вправно виконали практичне завдання. Переможцями за результатами двох турів стали і посіли призові місця: I-е місце – Тімко Юрій (група 13Т2); II -е місце – Омельченко Анатолій група12Т3); III-є місце – Ярковий Олександр (група 13Т2).

Учні ліцею будуть продовжувати вдосконалювати професійні практичні навички на виробничій практиці, отримуючи задоволення від можливості самореалізації та самозначущості як майбутні кваліфіковані робітники, а випускники ліцею, успішно здавши іспити, - отримають дипломи, ставши кваліфікованими робітниками і реалізують себе як гідні професіонали.

Навчання в «Вільнянському професійному ліцеї» - надійний старт в кар’єрі кваліфікованого робітника. Запрошуємо до нас на навчання!

методист ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей» Мороз О.В.

/Files/photogallery/1311/20160429_085841 (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.