Підписатися на RSS

«Небесній сотні шана і молитви…»

19 лютого 2016 року була проведена відкрита виховна година-реквієм на тему «Небесній сотні шана і молитви…», яку підготували класні керівники Мороз О.В. та Антонова О.М. Навколо намальованої на сцені карти України горіли свічки та лампадки, у залі звучала сумна класична музика, яка створювала атмосферу туги, жалю. Після урочистого виконання Гімну України ведучі (учні 1-го та 3-го курсу) розповідали про трагічні події 2014 року, читали вірші про Майдан, які самі підібрали. На великому екрані транслювалися відео фрагменти , спогади очевидців. Нікого не залишили байдужими розповіді про Героїв Небесної Сотні: Костенка Ігоря, Веремія В‘ячеслава, Дмитра Максимова і Ткачука Ігоря. Сльози на очах були у всіх присутніх під час звучання пісні «Мамо, не плач, я повернусь весною…».

Повна тиша скорботи, суму та гордості панувала у залі під час перегляду відео «Як помирала Сотня…». Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Вважаємо, що подібні заходи мають великий вплив на становлення патріотичної свідомості молоді, виховують почуття необхідності мати власну громадянську позицію, формують відчуття причетності до творення великих справ.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.