Підписатися на RSS

Перший ВИПУСК ЛІЦЕЇСТІВ у 2016 році

Сьогодні в нашому ліцеї відбулося свято – перший випуск учнів 2016 року!

18 учнів групи 16СТу, які навчалися за професією «Слюсар з ремонту автомобіля. Водій автотранспортних засобів категорії С» вийшли зі стін ліцею у самостійне життя кваліфікованими робітниками.

На урочистій лінійці лунали теплі, по-батьківські щирі слова привітання, побажання найкращої долі випускникам з вуст директора ліцею Супруненка О.В., заступників директора з НВР Малахової О.О. та Вантєєвої І.П.. Були проголошені слова вдячності учням за їх активну життєву позицію майстром виробничого навчання Покайлом В.М., який більше 15 років пропрацював в нашому ліцеї і завжди з турботою та батьківським піклуванням відносився до кожного учня. Всі учні отримали дипломи, а самі активні були відмічені почесними грамотами серед них: обласний стипендіат – Губін Максим; Артьомов Дмитро – був учасником обласного конкурсу за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С»» серед учнів ПТНЗ та зайняв почесне V місце; Буката Олег – староста, організатор добрих справ у групі; Фесенко Ярослав, Бондаренко Сергій, Шудрик Олександр – приймали активну участь у житті ліцею. Подяки отримали і батьки учнів за виховання своїх синів – достойних громадян своєї країни.

Учні цієї групи приймали активну участь у створенні нової лабораторії «Будови тракторів». У вільний від навчання час працювали над відновленням автомобіля для воїнів АТО 55-ої бригади. Завзято працювали учні під час весняно-польових робіт у 2015 році. Руками цих хлопців були закладені цеглини у фундамент економічного розвитку нашого ліцею.

Ми Вами пишаємося! Щасливої дороги, випускники!

Мороз О.В., методист
ДНЗ «Вільнянський ПЛ»

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.